Adventi évzáró zarándoklat Pozsonyba

2023. december 16. szombat
Utazás:
autóbusszal
Indulás:
Budapest, Hősök tere, Műjégpálya főbejárat előtti parkolóból a kora reggeli órákban
Ellátás:
önellátás
Program:
Folyamatos utazás pihenő közbeiktatásával az M1 autópályán a Felvidékre.
Érkezés az egykori magyar koronázási városba, Pozsonyba. Szentmisén vagy szabadprogramon vehetünk részt. Városnézésünket a várnál kezdjük, ahonnan nagyszerű panoráma tárul elénk. Ezután óvárosi séta során megtekintjük a város egyéb nevezetességeit: Szent Márton-dóm, ferences templom, Fő tér az egykori városházával, Prímási palota. A délutáni órákban szabadprogram az adventi vásárban. Pozsony óvárosának terei minden év decemberében ünnepi díszbe öltöznek, árasztják magukból a karácsonyi hangulatot. Érdemes megtekinteni a fabódék kézműves termékeinek széles kínálatát, és megkóstolni a hagyományos gasztronómiai termékeket.
Hazautazás a délutáni órákban, várható hazaérkezés az esti órákban.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj:
16 900 Ft/fő, mely tartalmazza A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, a helyi idegenvezetést és a csoportkísérést.
A részvételi díj nem tartalmazza az esetleges belépőjegyek és adományok árát (kb. 5 EUR/fő), valamint az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Top) költsége 710Ft/fő 80 éves korig.
Utasbiztosítás:
Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 710 Ft/fő.
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2019