MISSZIÓ ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

2022. június 3-5.
(3 nap / 2 éjszaka)
Lelkivezetők:
Böjte Csaba ferences szerzetes, Michels Antal és Hajagos Gyula atyák
Utazás:
különvonat, 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés-fekvőhelyes kocsik, ill. étteremkocsi és mozgóbüfé. Folyamatos utazás oda és vissza útban is. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.
Útvonal odafele: Budapest, Keleti pu. (14:55 óra) – Szolnok (16:38 óra) – Püspökladány (17:30 óra) – Debrecen (18:02 óra) – Nagykároly (22:19 óra) – Déda (03:49 óra) – Gyergyószentmiklós (05:35 óra) – Csíkszereda (07:23)
Hazafelé: Csíkszereda (18:08 óra) – Madéfalva (18:16 óra) – Gyergyószentmiklós (19:44 óra) – Nagykároly (03:49 óra) – Debrecen (05:06 óra) – Püspökladány (06:09 óra) – Szolnok (06:58 óra) – Budapest, Keleti pu. (08:50 óra) útvonalon közlekedünk!
Szállás:
elszállásolás nélkül.
Ellátás:
önellátás, a vonaton étteremkocsi és mozgóbüfé üzemel.
Program:
1. nap: (06.03., péntek): Zarándokok ünnepélyes megáldása, majd indulás a késő délutáni órákban Budapestről. Felszállási lehetőségekkel folyamatos utazás Székelyföldre, Csíkszeredába. Útközben különleges hangulatban zajlanak a közös programok, imák, elmélkedések, közös éneklések. Lelki beszélgetésre és gyónásra is lehetőség van.
 
2. nap: (06.04., szombat): Közel fél kilométer hosszú különvonatunkkal megérkezünk a kora reggeli órákban Hargita megye központjába, ahol a vasútállomáson köszöntik és megáldják zarándokainkat. CSÍKSOMLYÓI PÜNKÖSDI FOGADALMI BÚCSÚ. Csíkszereda: A Missziós Zarándokvonat utasaival csatlakozunk a hagyományosan cca. ezer fős Boldogasszony Zarándokvonattal érkezőkhöz, és egy nagy keresztaljként, kihangosítva, közösen énekelve és imádkozva vonulunk fel a Kegytemplomhoz, majd a szabadtéri oltárhoz. Részt veszünk a hegynyeregben az ünnepi szentmisén. Délután szabadprogram, melynek keretében egyénileg lemegyünk a vasútállomásra, felszállás a különvonatra. Folyamatos hazautazás, közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton.
 
3. nap: (06.05., vasárnap): Érkezés Nagykároly, Debrecen, Budapest útvonalon a reggeli, kora délelőtti órákban.
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend és ez által a program is változhat!
FONTOS: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csíkszeredai vasútállomásról gyalogosan vonulunk fel a szentmise helyszínére. Ez kb. 5 km. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek ez nem túlzottan megterhelő, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
Részvételi díj:
39 990 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést és a programokat. FONTOS: A részvételi díjak 380 HUF/EUR árfolyamig érvényesek.
A részvételi díj nem tartalmazza fekvőkocsi (couchette, 6 fő/fülke) felár: 1. és 2. szint: 12 000 Ft/fő, 3. szint: 8 000 Ft/fő, az útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, az utasbiztosítást (Baleset, Betegség és Poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1400 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Utasbiztosítás:
Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 401 Ft/fő.

BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

  2022. június 2-5.
Legsikeresebb Missziós programunk ’22-ben újra elindul a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Csatlakozzon Ön is! Tovább...

FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT - Czestochowa és Krakkó 2022

  2022. június 20-24.
A híres Fekete Madonna kegyképhez minden évben a világ minden részéről zarándokok milliói érkeznek. Tartsanak velünk a Fényes Hegyre, ahova minden szív vágyik – amint az egyik legkedvesebb zarándokénekünkben is énekeljük. Tovább...
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2019