FEKETE MADONNA ZARÁNDOKVONAT - Czestochowa és Krakkó 2022

2022. június 20-24.
(5 nap / 2 éjszaka)
Karnagy:
Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezetők:
Dr. Veres András püspök, MKPK elnöke, Tamás József nyugalmazott segédpüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás:
különvonat, IC+ kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.
Útvonal: Budapest, Keleti pu. – Kelenföld – Tatabánya – Komárom – Győr – Mosonmagyaróvár – (Rajka – Zsolna – Petrovice u Karvine – Katowice)* – Czestochowa
Hazafelé: Krakkó – (Petrovice u Karvine – Zsolna – Rajka)* – Mosonmagyaróvár – Győr – Komárom – Tatabánya – Kelenföld – Budapest, Keleti pu.
*nem felszállóhely
Indulás:
Budapest, Keleti pu.
Bp. Kelenföld
Tatabánya
Komárom
Győr
Mosonmagyaróvár
Szállás:
Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás:
második nap vacsora a szálláson, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, negyedik nap reggeli.
Program:
1. nap (06.20., hétfő): Indulás a délutáni órákban Budapest Keleti pu.: zarándokok fogadása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Felvidéken/Szlovákián és Csehországon keresztül Lengyelországba. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség. Első este vacsora egyénileg, igény szerint a vonaton.
 
2. nap (06.21., kedd): Reggeli lehetőség egyénileg a vonaton (mozgóbüfé vagy étteremkocsi). Érkezés CZESTOCHOWÁ-ba. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, elszállásolás. CZESTOCHOWA belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben POPIELUSZKO atya és a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram. Vacsora a szálláson, „Kiáltás”, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztási lehetőség a kegyképnél.
 
3. nap (06.22., szerda): Reggeli a szálláson, közös program a KORDECKI TEREMBEN. Szentmise, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Este „Kiáltás”, majd rózsafüzér, „Apel”. A programot GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (06.23., csütörtök): Reggeli, majd elköszönés Czestochowá-tól. Utazás Krakkó – Główny főpályaudvarra. KRAKKÓ: a világhírű Mária templomban főpapi szentmise, majd szabadprogram a belvárosban. Többek között jobban megnézhetjük a Mária templomot, és a Posztócsarnokot is láthatjuk majd. Felsétálhatunk a Wawel katedrálisába is. A késő délutáni órákban találkozás a főtéren, majd a Flórián kapun keresztül érkezünk vissza a főpályaudvarra. Felszállás a zarándokvonatra és hazaindulás. Hazautazás közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton. Megérkezés Budapestre, a Keleti pályaudvarra jún. 24-én, pénteken!
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
A menetrend és ez által a program is változhat!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt .
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj:
84 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a 2 éjszakai szállást, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát a szálláson, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
1 ágyas felár: 39 900 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Részvételi díj:
69 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a 2 éjszakai szállást, 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Utasbiztosítás:
Külön fizetendő az utasbiztosítás (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 840 Ft/fő.

BOLDOGASSZONY ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

  2022. június 2-5.
Legsikeresebb Missziós programunk ’22-ben újra elindul a csíksomlyói búcsúba, a Gyimesekbe és Gyergyószentmiklósra. Csatlakozzon Ön is! Tovább...

MISSZIÓ ZARÁNDOKVONAT - Csíksomlyó 2022

  2022. június 3-5.
IDÉN ELŐSZÖR! BÖJTE CSABA testvér lelkivezetésével a különvonat (fekvőhelyes kocsik is lesznek) pénteken délután indul Csíkszeredába, ahová reggel megérkezik. Csíksomlyói búcsú és szabadprogram után este visszaindulnak, és pünkösdvasárnap reggel megérkeznek Budapestre a résztvevők. Tovább...
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2019